Billeder

Høns

Siddepladserne under rosentræet bliver sjældent brugt. Til gengæld er det pladsen, som vores høns har indtaget. Det er dværgorpington og her ligger de og støvbader og holder øje med os. Hvis vi begynder at luge et sted i haven, kommer de, for der kunne jo falde en regnorm eller bille af. Nedenunder er Ruth på havevandring.

Eges have

Øjebliksbilleder fra haven

Der har i årenes løb været en del fotografer, der har taget billeder af vores have.

Det er jo dejligt, da vi på den måde også kan se de forandringer, der uvægerligt sker over tid. Så hvis du har set nogle af billederne før, måske i Alt om Haven, Haven eller Drihusdrømme, så er det ikke underligt. På hjemmesiden er angivet, hvem der har taget billederne og selvfølgelig skal fotografernes copyright respekteres.


Billederne på denne side er vores egne.

Ligusterkugler

Kugler af liguster vokser faktisk betydeligt hurtigere end dem af buksbom. Desværre er der jo i dag også mange buksbom, der bliver angrebet af en svampesygdom. Ligusterkuglerne fungerer godt hos os og her står de med en underbeplantning af forglemmigej.

Grisestigen

Nej, vi samler bestemt ikke på grise ...

Når der alligevel har indfundet sig en hel flok rundtomkring i haven, skyldes det nok, at især én af os ikke kan stå for dem. Og så dukker de bare op - under glas, på bænke, borde, stiger og hylder, men det er nu godt, at vi ikke samler på dem, for hvor mange ville der så være?